Terug

Volg Vandaag Inside

'Messi sprak al met volgende club ná Paris Saint-Germain'

'Messi sprak al met volgende club ná Paris Saint-Germain'

22 aug 2021, 11:56

Lionel Messi heeft zijn debuut voor Paris Saint-Germain nog niet eens gemaakt, maar toch is hij al bezig met de volgende stap in zijn carrière. Volgens The Daily Mirror zou de Argentijnse superster al gesproken hebben met David Beckham, eigenaar van de Amerikaanse club Inter Miami.

De Britse krant weet daarnaast te melden dat Messi zes luxe appartementen in Miami heeft gekocht. De 34-jarige superster werd al eerder in verband gebracht met een transfer naar Inter Miami. In maart van dit jaar zei mede-eigenaar Jorge Mas in gesprek met Miami Herald: 'Ik ben optimistisch dat Messi in het shirt van Inter Miami zal spelen, omdat ik denk dat het de erfenis van de grootste speler van onze generatie zal voltooien en het zal passen in de ambities van de eigenaren om een team van wereldklasse op te bouwen.'

Voor de komende twee jaar staat Messi echter onder contract bij PSG, nadat FC Barcelona hem deze zomer geen nieuw contract kon aanbieden vanwege de strikte Financial Fair Play-regels in combinatie met de dramatische financiële situatie bij de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.