Terug

Volg Vandaag Inside

Messi-soap gaat door: Vader Messi in Barcelona geland om te praten

Messi-soap gaat door: Vader Messi in Barcelona geland om te praten

2 sep 2020, 11:46

Jorge Messi, de vader van Lionel Messi, is zojuist geland in Barcelona en gaat vandaag praten met president Josep Maria Bartomeu. De Spaanse media melden dat de boodschap vandaag duidelijk is: Messi wil weg.

De soap rond Messi gaat dus vrolijk door. Op onderstaande beelden is te zien hoe Messi senior aankomt op het vliegveld en opgewacht wordt door hordes journalisten. De man in kwestie stapt echter direct in een taxi op weg naar Bartomeu.

Het Spaanse Marca denkt dat een langer verblijf in Barcelona erg lastig wordt. Het gesprek tussen Messi en Bartomeu zal waarschijnlijk ook niet gaan over óf Messi vertrekt, maar eerder hoe hij zal vertrekken.

Het zou een catastrofe zijn voor Bartomeu die eerder ook al Neymar liet vertrekken. Om gezichtsverlies te voorkomen, is het de voorzitter er alles aan gelegen om Messi te houden. Hij zal de superspeler naar verwachting een aanbieding doen tot medio 2022.

Voordat er een definitief besluit genomen wordt, zal de gehele Messi-familie samenkomen om te overleggen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.