Terug

Volg Vandaag Inside

Messi slechts één duel geschorst

Messi slechts één duel geschorst

24 juli 2019, 11:32

Lionel Messi is wegens zijn rode kaart én uitbarstingen bij de Copa América voor slechts één duel geschorst. De sterspeler van Argentinië werd weggestuurd in het duel met Chili, om de derde plaats. Vervolgens beschuldigde hij de Zuid-Amerikaanse voetbalbond van corruptie.

Dat was vooral gebaseerd op zijn ervaringen eerder in de halve finale tegen Brazilië, door de Argentijnen op een in hun ogen zeer omstreden manier verloren. Messi weigerde ook nog eens zijn bronzen medaille op te halen.

De vrees van de Argentijnen op een zware straf bleek ongegrond. Wel moet de vedette van Barcelona naast zijn schorsing nog een boete betalen van een kleine 1500 euro.

Messi zit zijn schorsing uit in de eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2022.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.