Terug

Volg Vandaag Inside

Messi schiet weergaloos raak met verkeerde been

Messi schiet weergaloos raak met verkeerde been

16 sep 2020, 22:06

Lionel Messi laat woensdagavond zien wat hij waard is.

Trainer Ronald Koeman heeft ook zijn tweede oefenduel met FC Barcelona gewonnen. Zijn ploeg was te sterk voor Girona (3-1), dat actief is op het tweede profniveau van Spanje.

Lionel Messi scoorde tweemaal in het Estadi Johan Cruyff. Phillipe Coutinho opende de score voor de thuisploeg, waar Frenkie de Jong een basisplaats had. Messi en De Jong mochten een kwartier voor het einde samen met zeven andere ploeggenoten naar de kant.

Barcelona won zaterdag al een oefenduel met Gimnàstic de Tarragona (3-1). De nummer 2 van het afgelopen seizoen in La Liga opent de competitie op 27 september met een wedstrijd tegen Villarreal.

Luis Suárez en Arturo Vidal ontbraken bij Barcelona. Beide spelers lijken niet meer voor te komen in de plannen van Koeman. Internazionale heeft belangstelling voor Vidal. Suárez leek op weg naar Juventus maar die transfer dreigt af te ketsen omdat de aanvaller uit Uruguay te lang moet wachten op een Italiaans paspoort. Hij zou daardoor niet meer in de Champions League kunnen uitkomen en daardoor minder interessant voor de kampioen van de Serie A zijn.

Jan Boskamp had Messi ook graag naar City zien vertrekken. Bekijk hieronder het fragment!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.