Terug

Volg Vandaag Inside

Messi schiet opnieuw raak voor Inter Miami: twee doelpunten tegen Orlando City

Messi schiet opnieuw raak voor Inter Miami: twee doelpunten tegen Orlando City

3 aug 2023, 08:34

Lionel Messi, heeft zijn klasse opnieuw laten zien in zijn derde wedstrijd voor Inter Miami. Hij speelde een cruciale rol bij de 3-1 overwinning op Orlando City in de Leagues Cup.

Met twee prachtige doelpunten zorgde Messi ervoor dat zijn nieuwe club zich plaatste voor de achtste finales van het toernooi voor clubs uit de Amerikaanse en Mexicaanse competitie.

In de zevende minuut liet Messi zich voor het eerst gelden tegen Orlando City. Hij controleerde een schitterende pass van Robert Taylor met zijn borst en volleerde de bal vervolgens met links in het net, waardoor Inter Miami op voorsprong kwam. In de tweede helft herhaalde Messi zijn kunststukje met een andere volley, dit keer na een sublieme assist van Josef Martínez. Zijn totaal aantal doelpunten in het shirt van Inter Miami staat nu op vijf.

Opvallend was ook het debuut van Jordi Alba, die in de tweede helft inviel voor Inter Miami. Hierdoor stonden de voormalige FC Barcelona-legendes Messi, Alba en Sergio Busquets opnieuw samen op het veld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.