Terug

Volg Vandaag Inside

Messi positief over Koeman: 'Hij doet het goed en het team ontwikkelt zich'

Messi positief over Koeman: 'Hij doet het goed en het team ontwikkelt zich'

28 dec 2020, 00:30

Lionel Messi gaf zondagavond een interview voor de camera van La Sexta. Daarin liet hij zich positief uit over trainer Ronald Koeman, die sinds deze zomer aan het roer staat in Barcelona.

Messi vertelt: 'Koeman pakt de boel heel serieus aan en weet precies wat hij wil. Hij was een goede aanstelling van de club. Ondanks dat er veel nieuwe en jonge spelers zijn doet hij het goed en ontwikkelt het team zich.'

Over zijn toekomst wilde de Argentijnse sterspeler nog geen duidelijkheid geven: 'Ik weet niet of ik ga vertrekken. Als ik dat doe, wil ik dat op de best mogelijke manier doen. Op dit moment concentreer ik me op de komende zes maanden. Dat is alles wat nu telt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.