Terug

Volg Vandaag Inside

Messi neemt het op voor ontslagen Koeman: 'Hij is oneerlijk behandeld'

Messi neemt het op voor ontslagen Koeman: 'Hij is oneerlijk behandeld'

23 nov 2021, 10:03

In een uitgebreid interview met Marca heeft Lionel Messi gereageerd op het ontslag van Ronald Koeman bij FC Barcelona. Volgens de voormalig sterspeler van de Catalaanse club is Koeman oneerlijk behandeld. 

‘Trainers worden altijd oneerlijk behandeld. Koeman werd oneerlijk behandeld, en dat geldt ook voor Ernesto Valverde. Als de resultaten slecht zijn, wordt er altijd naar de trainer gewezen. Dan is het heel makkelijk om richting hem te wijzen en om hem te vervangen’, zegt Messi. 

Volgens de Argentijn is Koeman op een lastig moment ingestapt bij FC Barcelona. ‘Koeman kwam op een heel moeilijk moment binnen bij de club. Belangrijke spelers vertrokken, maar hij was in staat om talenten door te laten breken. Het is makkelijk om de coach de schuld te geven. Maar ze weten dat het bij hun vak hoort.’

De 41-jarige Xavi volgt Koeman op, die moest vertrekken vanwege de tegenvallende resultaten. ‘Het team zal groeien onder hem, daar twijfel ik niet aan’, zegt de aanvaller van PSG. ‘Hij is een trainer die veel weet, hij kent de club perfect en heeft in Barcelona gewoond sinds hij een kind was. Hij laat Barcelona weer dromen.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.