Terug

Volg Vandaag Inside

Messi mist Ronaldo: 'Het was een speciale strijd'

Messi mist Ronaldo: 'Het was een speciale strijd'

15 jan 2020, 21:50

Lionel Messi voorspelt in een interview met DAZN dat zijn rivaliteit met Cristiano Ronaldo nooit meer vergeten zal worden. Voor Messi zijn de wedstrijden tegen Real Madrid sinds het vertrek van Ronaldo ook minder speciaal zijn geworden.

'Het was een speciale strijd en dat zal ook altijd zo blijven', voorspelt Messi. 'Het is niet gemakkelijk om zo lang op het allerhoogste niveau te blijven concurreren met elkaar. En al helemaal niet bij Real Madrid en Barcelona, de twee grootste clubs van de wereld.'

'Onze sportieve strijd was erg leuk voor mij en ik denk ook dat de supporters ervan genoten hebben', vervolgt Messi. 'Niet alleen de fans van Real of Barcelona, maar alle liefhebbers van het voetbal.' De Clásico is sinds het vertrek van Ronaldo ook niet meer hetzelfde als voorheen voor Messi. 'Het is natuurlijk altijd een bijzondere wedstrijd, maar het was specialer toen Ronaldo nog bij Real speelde', vindt Messi. 'Maar die tijd ligt achter ons, we moeten vooruit kijken. Het is wat het is.'

VIDEO - Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek

Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek
4:36
Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.