Terug

Volg Vandaag Inside

Messi maakt korte metten met 'fake news'

Messi maakt korte metten met 'fake news'

9 apr 2020, 23:45

Lionel Messi heeft korte metten gemaakt met het gerucht dat hij in onderhandeling zou zijn met Internazionale. Oud-voorzitter Massimo Moratti vertelde eerder dat Inter mag dromen van de komst van de sterspeler van Barcelona. In Argentinië spraken ze zelfs al van onderhandelingen met de Milanese club.

'Ik geloof dat Inter mag dromen van Messi. Dat mocht misschien al voordat deze ramp zich voordeed, hij zit tegen het einde van zijn contract. Zonder twijfel zou het een enorme inspanning kosten hem te halen. Ik weet niet of de huidige situatie het beter of slechter maakt. Maar ik denk dat we vreemde dingen gaan zien tegen het einde van het jaar,' zei Moratti tegen het radiostation van RAI.

De Argentijn noemt het gerucht een leugen, zo laat hij weten op zijn Instagram. Ook ontkracht Messi het gerucht dat hij de borgsom van Ronaldinho zou hebben betaald om z'n oud-ploeggenoot uit een Paraguayaanse gevangenis te krijgen.

In Argentinië werd ook nog gemeld dat Messi in onderhandeling is met zijn oude club Newell's Old Boys. Ook daar had de kleine dribbelaar nog wat over te zeggen: 'Ook wat er eerder is geschreven over Newell's klopt niet. Gelukkig gelooft niemand dit.'

Voor Jan en René maakt het niet uit bij welke club Messi speelt. Of hij nu in het shirt van Barcelona of Inter speelt: Jan en René genieten altijd van 'die kleine.' Bekijk de beelden hieronder!

VIDEO - Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek

Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek
4:36
Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.