Terug

Volg Vandaag Inside

Messi lovend over Frenkie de Jong en Virgil van Dijk

Messi lovend over Frenkie de Jong en Virgil van Dijk

18 okt 2019, 17:49

Lionel Messi heeft in een interview met Marca zijn mening gegeven over Oranje-internationals Frenkie de Jong en Virgil van Dijk.

Messi is positief gestemd over zijn nieuwe teamgenoot bij Barcelona: "Het is makkelijk voor hem geweest om zich aan te passen aan de ploeg, omdat Ajax een vergelijkbare filosofie heeft. Hij groeide op met dezelfde ideeën en dezelfde manier van spelen. Hij voelt zich als nummer 6 misschien iets meer op zijn gemak, maar heeft zich goed aangepast. Hij is een complete speler die graag de bal heeft en goed tussen de linies passt," aldus de captain van FC Barcelona.

Over Virgil van Dijk zei Messi het volgende: "Hij is een verdediger met de juiste timing, hij wacht op het juiste moment om in te grijpen. Hij is erg snel en groot en is voor zijn lengte heel behendig. Hij is snel vanwege de grote stappen die hij zet en dat maakt indruk, zowel in de verdediging als in de aanval, omdat hij ook veel goals maakt."

VIDEO - Frenkie drinkt geen mate met Messi: 'Geen toverdrank voor mij'

Frenkie drinkt geen mate met Messi: ‘Geen toverdrank voor mij’
3:09
Frenkie drinkt geen mate met Messi: ‘Geen toverdrank voor mij’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.