Terug

Volg Vandaag Inside

Messi scoort met een panenka-vrije trap!

Messi scoort met een panenka-vrije trap!

30 mrt 2019, 19:15

FC Barcelona heeft zaterdag de zesde achtereenvolgende zege in de Spaanse voetbalcompetitie behaald. De koploper nam voor eigen publiek pas laat afstand van Espanyol: 2-0.

Lionel Messi eiste de hoofdrol op. De Argentijnse spelmaker opende in de 71e minuut uit een vrije trap de score. Messi schoot de bal niet al te hard en met veel gevoel over de muur van spelers van Espanyol. Verdediger Víctor Sánchez raakte de bal nog met zijn hoofd, waardoor doelman Diego López kansloos was.

Messi nam in de 89e minuut ook de tweede treffer voor zijn rekening. Hij staat nu in La Liga na 29 speelronden op 31 doelpunten.

FC Barcelona is hard op weg naar de vierde landstitel in vijf jaar tijd. Atlético Madrid kan later op zaterdag bij winst op Deportivo Alavés de achterstand tot tien punten verkleinen.

Vlak voor tijd zag men ook nog een andere kant van de sterspeler. Hij trapt namelijk na.

Embedded content: https://youtu.be/n9m_GvRfUOo

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.