Messi leidt Barcelona als invaller met goals naar 5-2 overwinning

7 nov 2020, 19:23

FC Barcelona heeft de thuiswedstrijd tegen Betis Sevilla na een sterke tweede helft met 5-2 gewonnen. Lionel Messi werd pas na rust in de ploeg gebracht door trainer Ronald Koeman, toen de stand 1-1 was.

Een kwartier na de entree van Messi stond het al 3-1. Met een fraai overstapje stelde hij Antoine Griezmann kort na de pauze in staat de 2-1 te maken en uit een penalty maakte Messi er zelf 3-1 van. In de slotfase nam de Argentijn met een hard schot de 4-2 voor zijn rekening, waarna Pedri vlak voor tijd de eindstand bepaalde.

Ousmane Dembélé zette FC Barcelona in de eerste helft op voorsprong met een knap schot met links. Griezmann miste na een half uur een penalty; keeper Claudio Bravo stopte zijn inzet. Namens de bezoekers waren Antonio Sanabria (1-1) en Loren Morón (3-2) trefzeker.

Messi viel in voor Ansu Fati. Frenkie de Jong speelde de hele wedstrijd, Sergiño Dest bleef op de bank. Door de zege verkleint Barcelona, achtste op de ranglijst, het gat met Betis tot 1 punt.

Gisteren lieten Johan en René weten het niet oké te vinden hoe Messi zich gedroeg tijdens het Champions League-duel met Kiev.

René ziet absurde beelden van Messi: ‘Wat hij nou loopt te do...