Terug

Volg Vandaag Inside

Messi kondigt afscheid aan: 'De beslissing staat vast'

Messi kondigt afscheid aan: 'De beslissing staat vast'

6 okt 2022, 19:00

Lionel Messi heeft aangekondigd dat het komende wereldkampioenschap in Qatar zijn laatste WK wordt.

"Of dit mijn laatste WK is? Ja, zeker. De beslissing staat vast", verklaarde de 35-jarige Argentijnse stervoetballer tegenover streamingsdienst Star+. "Ik voel me fysiek wel goed. In tegenstelling tot vorig jaar had ik een goede voorbereiding op het seizoen. Ik tel de dagen af naar het WK. Ik wil graag dat het snel begint en ben benieuwd wat er gaat gebeuren in mijn laatste WK."

Messi, die zeven keer werd uitgeroepen tot beste voetballer van de wereld, wist met Argentinië nooit de hoofdprijs op het WK te grijpen. Hij speelde in 2014 zijn enige finale, maar verloor toen met 1-0 van Duitsland.

Messi laat dit seizoen zien dat Argentinië nog een keer mag hopen op een wereldtitel met de publiekslieveling. De aanvaller van Paris Saint-Germain scoorde vijf keer in zeven competitiewedstrijden en vond twee keer het net in drie Champions League-duels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.