Terug

Volg Vandaag Inside

'Messi is er klaar mee en vertrekt bij PSG'

'Messi is er klaar mee en vertrekt bij PSG'

4 apr 2023, 16:50

Volgens L’Équipe komt het huwelijk tussen Lionel Messi en Paris Saint-Germain definitief tot een einde. Het contract van de Argentijnse superster loopt af, en waar er eerst nog sprake was van een verlenging van dat contract, lijkt de kleine Argentijn nu besloten te hebben te vertrekken uit Parijs.

Messi was tevreden in Parijs, maar alle ontwikkelingen sinds de jaarwisseling hebben zijn gedachten veranderd. De fans van PSG fluiten hem steeds vaker uit en hebben de afgelopen weken steeds meer kritiek op de zevenvoudig Gouden Bal-winnaar.

Reden hiervoor is het povere seizoen dat de Parijse club doormaakt; in de competitie staat PSG nog wel bovenaan, maar gaat het moeizaam en in de Champions League werd het kansloos uitgeschakeld in het tweeluik met Bayern München. Waar de clubleiding van PSG als hoogste doel heeft om de Champions League te winnen, werd de club dus roemloos naar huis gestuurd.

Door alle negativiteit is de positie van Messi inmiddels rigoureus veranderd. De spelmaker wil garanties binnen de selectie, terwijl de club niet staat te springen om het torenhoge salaris te blijven betalen. Daarnaast heeft FC Barcelona zich gemeld bij de Argentijn. De Catalanen willen Messi dolgraag terug naar Camp Nou halen, terwijl hijzelf niet onwelwillend tegenover die optie zou staan.

Dit seizoen maakte Messi dertien doelpunten en gaf hij dertien assists in 24 competitiewedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.