Terug

Volg Vandaag Inside

Messi heeft voor het eerst meegetraind bij PSG

Messi heeft voor het eerst meegetraind bij PSG

12 aug 2021, 15:04

Lionel Messi heeft twee dagen na zijn komst in Parijs voor het eerst meegetraind met zijn nieuw club Paris Saint-Germain, meldt de Franse krant L'Equipe.

De eerste training van Messi bestond vooral uit individuele looptrainingen en fysieke hersteloefeningen. De zesvoudig winnaar van de Gouden Bal was voor het eerst terug op het veld sinds hij Argentinië naar de titel van de Copa América leidde.

PSG speelt zaterdag tegen RC Strasbourg nadat de eerste competitiewedstrijd tegen Troyes met 2-1 was gewonnen. De competitiewedstrijd tegen Strasbourg lijkt nog te vroeg te komen voor Messi. De Argentijn zal zijn debuut naar verwachting niet maken voor de uitwedstrijd tegen Reims op 29 augustus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.