Terug

Volg Vandaag Inside

Messi heeft motivatie hervonden: 'Ik voel dat ik weer wil vechten'

Messi heeft motivatie hervonden: 'Ik voel dat ik weer wil vechten'

22 dec 2020, 09:23

Lionel Messi heeft zijn motivatie hervonden bij FC Barcelona. De Argentijnse voetballer wilde afgelopen zomer vertrekken, maar de Spaanse topclub weigerde hem te laten gaan. "Het gaat nu weer goed met me", zegt Messi in een interview met tv-zender laSexta. "Ik voel dat ik weer vol overtuiging wil vechten voor alles wat ons te wachten staat. Ik weet dat Barcelona een moeilijke tijd doormaakt, als team en als club, maar ik kijk uit naar de komende periode."

Op de website van laSexta verscheen maandag een deel van het interview. Het hele gesprek komt zondag op tv. Mogelijk wordt dan ook meer bekend over de toekomst van Messi. Het contract van de 33-jarige Argentijn loopt komende zomer weer af en hij zou vanaf januari met andere clubs kunnen onderhandelen. Manchester City en Paris Saint-Germain zijn de belangrijkste gegadigden om Messi te verwelkomen, mocht de Argentijn besluiten om Barcelona te verlaten.

"Afgelopen zomer voelde ik me erg slecht. Dat kwam door alles wat daarvoor was gebeurd, door hoe het seizoen eindigde, door de fax. Dat droeg ik allemaal aan het begin van dit seizoen nog met me mee. Maar nu voel ik me weer goed", zei Messi, die eind augustus via zijn advocaat een fax stuurde naar de clubleiding met de boodschap dat hij weg wilde bij Barcelona. Hij beriep zich op een afspraak dat hij na ieder seizoen gratis kan vertrekken. Volgens de leiding was Messi daar echter te laat mee. Na een dagenlange geruchtenstroom maakte Messi bekend dat hij toch in Catalonië blijft.

De ploeg van Koeman presteert vooralsnog wisselvallig. Messi heeft ook nog niet zijn oude vorm gevonden, al scoort hij de laatste weken weer regelmatig. De nummer 10 maakte zes doelpunten in La Liga en drie in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.