Terug

Volg Vandaag Inside

Messi getergd: 'Ze moeten altijd mij hebben bij Barcelona'

Messi getergd: 'Ze moeten altijd mij hebben bij Barcelona'

18 nov 2020, 21:46

Trainer Ronald Koeman kan bij FC Barcelona een getergde Lionel Messi op de training verwachten. De Argentijnse sterspeler keerde woensdag na internationale verplichtingen terug in de Spaanse metropool en werd op het vliegveld opgewacht door tientallen fans en journalisten. Op de vraag wat hij vond van enkele laatdunkende uitspraken van de zaakwaarnemer van zijn Franse ploeggenoot Antoine Griezmann, reageerde de 33-jarige aanvaller fel: 'ze moeten altijd mij hebben bij Barcelona. Daar ben ik wel klaar mee.'

Eric Olhats, de manager van Griezmann, had eerder in Franse media flink uitgehaald naar Messi. 'Je bent voor of tegen hem. Messi is koning en keizer tegelijk bij de club. Hij heeft alles onder controle. Messi heeft de komst van Antoine nooit zien zitten. Zijn houding ten opzichte van hem is betreurenswaardig.'

Barcelona speelt zaterdag uit tegen Atlético Madrid.

Jan Boskamp had Lionel Messi afgelopen zomer ook graag naar Manchester City zien vertrekken. Bekijk hieronder het fragment!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.