Terug

Volg Vandaag Inside

Messi geeft zondag persconferentie over vertrek bij FC Barcelona

Messi geeft zondag persconferentie over vertrek bij FC Barcelona

7 aug 2021, 14:55

Lionel Messi geeft zondag duidelijkheid over zijn vertrek bij FC Barcelona. De 34-jarige Argentijn heeft een persconferentie belegd om 12.00 uur.

Lange tijd zag het ernaar uit dat Messi bij de club van trainer Ronald Koeman zou gaan bijtekenen, maar vrijdag werd duidelijk dat de nieuwe deal niet doorgaat. Volgens FC Barcelona kan het nieuwe contract niet worden "geformaliseerd" op grond van de regelgeving van La Liga, de koepelorganisatie van het Spaanse profvoetbal. Barcelona gaat gebukt onder een enorme schuldenlast. Daardoor kan en mag de Spaanse club een nieuw lucratief contract voor Messi niet afsluiten.

Mogelijk meldt Messi zondag ook waar zijn voetbaltoekomst ligt. Paris Saint-Germain lijkt de Zuid-Amerikaan te gaan overnemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.