Terug

Volg Vandaag Inside

Messi geeft zijn mening over Frenkie de Jong

Messi geeft zijn mening over Frenkie de Jong

2 dec 2018, 12:07

Lionel Messi heeft zich volgens de Spaanse sportkrant Don Balon uitgesproken over een eventuele transfer van Ajacied Frenkie de Jong naar FC Barcelona.

Messi zou bij de directie hebben aangegeven dat hij het talent van Frenkie De Jong onderkent, maar nog geen garantie heeft gezien of de Ajacied dit ook op het niveau van Barcelona waar kan maken.

De Argentijnse superster zou het wel jammer vinden als de Oranje-international naar Manchester City of Real Madrid zou gaan. Messi zou de leiding van Barcelona geadviseerd hebben om PSG-speler Adrien Rabiot te halen om het middenveld te versterken. De Fransman zou al bewezen hebben het niveau van Barça aan te kunnen, beschikt over meer ervaring en is deze zomer waarschijnlijk transfervrij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.