Terug

Volg Vandaag Inside

Messi evenaart Ramos met 45e Clásico

Messi evenaart Ramos met 45e Clásico

8 apr 2021, 18:06

Lionel Messi treft zaterdag met FC Barcelona aartsrivaal Real Madrid en dat wordt voor de Argentijn de 45e Clásico waaraan hij deelneemt. Messi komt daarmee op gelijke hoogte met Real-verdediger Sergio Ramos, die ontbreekt vanwege een kuitblessure.

Messi won de Clásico, zoals de strijd tussen beide Spaanse topteams wordt genoemd, tot dusverre negentien keer. Veertien keer stapte hij als verliezer van het veld, elf keer eindigde de tweestrijd zonder winnaar. De Argentijn heeft al wel het record van meeste doelpunten in de Spaanse topper op zak. Messi scoorde tegen Real Madrid 26 keer, al bleef hij in de laatste zes edities zonder doelpunten.

De titelstrijd in Spanje is spannend. Atlético Madrid voert La Liga aan met 66 punten, maar het Barcelona van trainer Ronald Koeman heeft slechts 1 punt achterstand. Real Madrid staat derde met 63 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.