Terug

Volg Vandaag Inside

Messi en Neymar beste spelers van Copa América

Messi en Neymar beste spelers van Copa América

10 juli 2021, 22:43

Een vakjury van de Zuid-Amerikaanse voetbalbond Conmebol heeft de Argentijn Lionel Messi en de Braziliaan Neymar tot beste spelers van de Copa América uitgeroepen. Dat gebeurde in de aanloop naar de droomfinale tussen Brazilië en Argentinië, in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) in Rio de Janeiro.

"Het is onmogelijk om slechts één beste speler te kiezen, want dit toernooi heeft er twee", lieten de experts weten. Volgens de deskundigen toonden beide spelers in elke wedstrijd hun uitzonderlijke technische en tactische vaardigheden.

Messi was tot dusver goed voor vier doelpunten en vijf assists, Neymar trof twee keer doel en bereidde drie treffers voor. Neymar wil met de Seleção de titel prolongeren, terwijl Messi mikt op zijn eerste hoofdprijs met de 'Albiceleste'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.