Terug

Volg Vandaag Inside

Messi en Guardiola doneren gul voor bestrijding coronavirus

Messi en Guardiola doneren gul voor bestrijding coronavirus

25 mrt 2020, 11:55

Sterspeler Lionel Messi en topcoach Pep Guardiola hebben ieder 1 miljoen euro gedoneerd voor de bestrijding van het coronavirus.

De aanvaller van FC Barcelona verdeelt het bedrag over een ziekenhuis in zijn woonplaats en een kliniek in zijn vaderland Argentinië. Guardiola heeft geld gegeven aan een medische instelling die apparatuur voor de bestrijding van de pandemie nodig heeft.

Steeds meer topvoetballers- en trainers zetten zich in voor de strijd tegen het coronavirus. Cristiano Ronaldo en zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes steunden maandag al twee intensivecareafdelingen in Portugal.

VIDEO - Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek

Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek
4:36
Jan en René genieten van Messi op zwoele muziek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.