Terug

Volg Vandaag Inside

Messi blijft toch wél bij Barcelona

Messi blijft toch wél bij Barcelona

4 sep 2020, 18:55

Lionel Messi blijft definitief nog minimaal een seizoen actief voor Barcelona, zo melden onder meer ESPN en transfermarktspecialist Fabrizio Romano.

Het goed geinformeerde TyC Sports, die eerder al als eerste de fax van Messi richting de directie van Barcelona in handen had, meldt ook dat de Argentijn tegen zijn zin in blijft om vervolgens volgend jaar gratis de deur uit te lopen.

De 33-jarige aanvaller komt om 18.00 uur met een officiële verklaring over zijn toekomst, die inhoudt dat hij nog minstens een jaar te bewonderen zal zijn in het Camp Nou. Messi legt zich neer bij een langer verblijf, nu Barcelona vasthoudt aan de afkoopclausule van 700 miljoen euro. Daarmee heeft de komst van de vader en zaakwaarnemer van Messi weinig uitgehaald. Jorge Messi is met een stel juristen drie dagen bezig geweest met een statement richting La Liga om zijn zoon gratis weg te laten kunnen bij de club waar hij al van jongs af aan speelt. La Liga bleef bij zijn eerder woord en stelde Barcelona in het gelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.