Terug

Volg Vandaag Inside

Messi bevestigt interesse PSG: 'Dat is, eerlijk gezegd, een optie'

Messi bevestigt interesse PSG: 'Dat is, eerlijk gezegd, een optie'

8 aug 2021, 13:04

De transfer van Lionel Messi van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain lijkt snel rond te komen. De 34-jarige Argentijn bevestigt dat er contact is met PSG. De doorgaans goed ingevoerde Franse sportkrant L'Équipe stelt dat de medische keuring van de 34-jarige Argentijnse spelmaker zondagavond of uiterlijk maandagochtend al is.

'Dat is, eerlijk gezegd, een optie', bevestigt Messi tijdens zijn afscheidsconferentie. 'Ik heb nog nergens getekend. Toen het statement van de club naar buiten kwam, heb ik een hoop telefoontjes gehad, veel clubs waren geïnteresseerd. Op dit moment is nog niets afgerond, we voeren nog gesprekken.'

Messi had bij FC Barcelona willen blijven, maar vanwege regelgeving mag de Spaanse club geen nieuw contract met hem afsluiten. De Zuid-Amerikaan lichtte zondag zijn afscheid toe en hield het daarbij niet droog. Messi zei desgevraagd dat Paris Saint-Germain een van de opties is om dit seizoen te gaan voetballen, maar volgens de voetballer is er geen akkoord en is er ook veel belangstelling van andere clubs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.