Terug

Volg Vandaag Inside

Messi betuigt steun aan geopereerde Maradona

Messi betuigt steun aan geopereerde Maradona

4 nov 2020, 18:54

Lionel Messi heeft zijn steun uitgesproken aan Diego Maradona, een van zijn grote voorgangers die in Argentinië een hersenoperatie heeft ondergaan. "Diego, ik wens je alle sterkte van de wereld", sprak de speler van Barcelona. "Mijn familie en ik willen je zo snel mogelijk weerzien. We omarmen je nu alvast van afstand."

Bij de 60-jarige oud-wereldkampioen werd in een twee uur durende operatie een bloedstolsel in de hersenen verwijderd. Het is nog niet duidelijk hoe lang het herstel van Maradona gaat duren. Volgens lijfarts Leopoldo Luque ging het om een routine-ingreep. "Ik heb de bloedprop met succes kunnen verwijderen en Diego heeft goed op de ingreep gereageerd."

Maradona en Messi worden gezien als de beste voetballers die Argentinië heeft voortgebracht. Maradona leidde zijn land eenmaal naar de wereldtitel, iets wat Messi nog niet is gelukt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.