Terug

Volg Vandaag Inside

Messi 700 keer in shirt Barcelona

Messi 700 keer in shirt Barcelona

26 nov 2019, 14:01

Lionel Messi speelt woensdag zijn zevenhonderdste wedstrijd voor FC Barcelona. Tegenstander in Camp Nou is Borussia Dortmund in de Champions League.

Slechts één speler droeg nog vaker dan de Argentijn het shirt van Barça en dat was Xavi. Die kwam tot 767 duels. Messi kan echter meer prijzen dan wie ook overleggen. Hij heeft 35 trofeeën gewonnen met de Catalaanse club en individueel heeft hij vijf Gouden Ballen (beste voetballer van de wereld) en zes Gouden Schoenen (Europees topscorer van het jaar) in bezit.

Barcelona zette op de website nog wat cijfers van Messi op een rijtje. In 699 duels noteerde hij 612 doelpunten, waarvan 40 via een hattrick, en 235 assists. Hij scoorde één keer zes doelpunten in een wedstrijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.