Terug

Volg Vandaag Inside

Mertens zeker drie weken uitgeschakeld door enkelblessure

Mertens zeker drie weken uitgeschakeld door enkelblessure

17 dec 2020, 19:05

Voetballer Dries Mertens is zeker drie weken uitgeschakeld. De aanvaller van Napoli heeft in het duel met Internazionale een enkelblessure opgelopen, zo bevestigt zijn club Napoli. Na drie weken rust zal de situatie van de Belgisch international worden geëvalueerd.

Mertens is al begonnen met de revalidatie en zal tijdens de kerstperiode terugkeren naar België om er verder te werken aan zijn herstel. De spits van Napoli viel woensdagavond al vroeg uit in de wedstrijd tegen Inter. Hij verstapte zich bij het geven van een voorzet aan de achterlijn.

Mertens ging ondersteund door verzorgers van Napoli van het veld. "Mertens heeft een verstuiking aan de linkerenkel waarbij de binnenste enkelbanden zijn geraakt", aldus de club na onderzoek. Napoli verloor de wedstrijd van Inter met 1-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.