Terug

Volg Vandaag Inside

Mertens vervolgt voetballoopbaan bij Galatasaray

Mertens vervolgt voetballoopbaan bij Galatasaray

8 aug 2022, 20:44

Dries Mertens maakt de overstap naar Galatasaray. De Turkse club meldde eerder al in gesprek te zijn met de 35-jarige Belg en maandag bereikten beide partijen een akkoord over een contract. Mertens ondertekende een verbintenis voor één seizoen met een optie voor een extra jaar. Bij Galatasaray voetbalt ook Oranje-international Patrick van Aanholt.

Mertens vertrok na negen jaar bij Napoli als clubtopscorer aller tijden. De 105-voudig international van de Rode Duivels, die doorbrak bij AGOVV en daarna voor FC Utrecht en PSV speelde, maakte 148 doelpunten voor Napoli. Mertens werd vorige week benoemd tot ereburger van Napels vanwege al zijn verdiensten voor de club.

Galatasaray versterkte zich maandag verder met Lucas Torreira. De Uruguayaanse defensieve middenvelder komt over van Arsenal en wordt een concurrent van de Noorse middenvelder Fredrik Midtsjø, die tot voor kort bij AZ speelde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.