Terug

Volg Vandaag Inside

Mertens evenaart clubrecord Hamsik bij Napoli

Mertens evenaart clubrecord Hamsik bij Napoli

25 feb 2020, 22:55

Dries Mertens heeft het clubrecord van Marek Hamsik geëvenaard door 121 keer te scoren voor Napoli. De 32-jarige Belg zette Napoli op een 1-0-voorsprong in het duel met FC Barcelona in de achtste finales van de Champions League.

Na goed voorbereidend werk van Piotr Zielinski krulde Mertens de bal in de verre hoek. Het was zijn zestiende doelpunt in de Champions League voor Napoli.

De Slowaak Hamsik, inmiddels 32 jaar oud, speelt tegenwoordig in de Chinese competitie voor Dalian Yifang. Hamsik speelde in de periode 2007-2019 ruim 400 duels voor Napoli.

VIDEO - Napoli - Barcelona 1-0 (Mertens)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.