Terug

Volg Vandaag Inside

Merel van Dongen niet te spreken over bekendmaking Ajax-shirt: 'Waar zijn de vrouwen?'

Merel van Dongen niet te spreken over bekendmaking Ajax-shirt: 'Waar zijn de vrouwen?'

26 mei 2023, 18:58

Merel van Dongen is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over de bekendmaking van het nieuwe uitshirt van Ajax. De Amsterdammers lieten Dušan Tadić, Kenneth Taylor, Steven Bergwijn, Devyne Rensch, Brian Brobbey en Mika Godts poseren in het shirt. "Waar zijn de vrouwen", vraagt Van Dongen zich af op Twitter, die tussen 2015 en 2018 zelf voor de Amsterdamse club speelde.

Spelers van de Ajax Vrouwen waren in het verleden wel betrokken bij de presentatie van een nieuw shirt, zoals bijvoorbeeld bij de uitshirts van 2021/22 en 2020/21. "Ah ja natuurlijk, ik begin het te begrijpen: eerst wil Ajax een goed shirt voor de mannen en als zij helemaal tevreden zijn komt er ook een vrouwenshirt", aldus de verdediger van Atlético Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.