Terug

Volg Vandaag Inside

Merel Ek duikt op bij Premier League Darts in Ahoy: 'Ik geniet van het spelletje'

19 apr 2024, 13:55

Merel Ek is naast politiek verslaggever en een vast gezicht aan de bar bij Vandaag Inside, ook een groot liefhebber van darts. Afgelopen donderdagavond was Merel te zien in Rotterdam Ahoy bij Premier League Darts.

Voor de camera van Viaplay TV vertelt Merel tegenover Koert Westerman en Jacques Nieuwlaat over haar liefde voor darts. "Ik ben nog niet zo heel lang fan van darts, dus ik wil ook niet doen alsof ik er veel van weet. Maar ik geniet wel van het spelletje."

En wat vindt Merel nou zo leuk aan darts? "Dat is eigenlijk zo raar, dat weet ik eigenlijk niet. Naja, het is de hele tijd die spanning. Het WK, daar begon het een beetje. Elke dag, dag in, dag uit, maar uiteindelijk word je er door gegrepen. En op een gegeven moment laat je dat niet meer los."

Vervolgens stipt Koert Westerman aan dat Merel de sport heeft moeten verdedigen aan de bar bij Vandaag Inside. "Ja klopt inderdaad, Johan vindt het geen leuke sport. Maar dat merk ik wel vaker hoor, dat mensen zeiden: Darten, darten? Maar nee, ik vind het geweldig."

Verder lijkt het Merel leuk om ook een keer wat interviews te doen bij darts. "Dat lijkt mij wel wat. Ik zag een interview met Van Gerwen over vandaag en toen werd hij naar Luke Littler gevraagd en toen werd hij toch wel wat geïrriteerd. En daarom lijkt het mij ook wel een keer leuk om hier wat interviews te doen", aldus Merel.

Merel Ek blikte eerder in De Oranjewinter terug op finale van het WK Darts. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.