Terug

Volg Vandaag Inside

Merel Ek blikt terug op uitspraken: 'Likken en beffen, moet kunnen toch?'

Merel Ek blikt terug op uitspraken: 'Likken en beffen, moet kunnen toch?'

8 feb 2023, 19:54

Merel Ek heeft In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, teruggeblikt op de ordinaire afsluiting van de uitzending van Vandaag Inside, dinsdagavond.

Johan vertelde dinsdag dat hij nooit meer met de trein reist, omdat er geen rokerscoupe's meer bestaan. Aan het eind van de uitzending liet Wilfred vervolgens een filmpje zien, waardoor Johan tóch verleid werd om nog eens met de trein te reizen. Te zien was hoe een vrouw, zittend in de trein, oraal bevredigd werd.

Na de nodige hilariteit aan tafel vroeg Wilfred aan Merel, die aan de bar zat: "Dit doen ze bij HLF8 niet, hè?" Merel antwoordde: "Nee, likken en beffen doen ze allemaal niet daar." Een korte stilte volgde, waarna Wilfred in de lach schoot: "Om dat uit jouw mond te horen! Deze ga je nog heel vaak terugzien, denk ik."

In de Wandelgangen kon Wilfred het natuurlijk niet laten om Merel te confronteren met haar uitspraak: "Ja Merel, het schoot er zo uit, had ik de indruk hè? Het zijn niet de woorden die je gelijk uit jouw mond verwacht." De politiek verslaggever antwoordde lachend: "Ja, ik had wel even zin om wat grove woorden eruit te gooien. Ik heb me laten verleiden door jou. Ik herhaalde eigenlijk een beetje wat jij zei. Likken en beffen ja, moet kunnen toch?"

Wilfred reageerde: "Uit de mond van Johan of René komt het voorbij alsof het over vissen gaat. Bij jou klinkt het net even anders!" "Maar dat is eigenlijk stom," aldus Merel. "Als ik Tweede Kamer of Politieke Partij zeg is het raar, maar als ik likken of beffen zeg... Wat is dat nou?! Keihard gelach omdat ik een paar vieze woorden zeg," sluit ze lachend af.

Bekijk 'In de Wandelgangen' met Merel Ek in de video hieronder!

Merel Ek loopt weg In de Wandelgangen: 'Wilfred Genee, fijne avond!'
4:00
Merel Ek loopt weg In de Wandelgangen: 'Wilfred Genee, fijne avond!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.