Terug

Volg Vandaag Inside

Mercedes-auto beklad met startnummer van Max Verstappen

Mercedes-auto beklad met startnummer van Max Verstappen

13 dec 2021, 16:52

In Tegelen (Limburg) is in de nacht van zondag op maandag een Mercedes-auto beklad met ’33’, het startnummer van Max Verstappen. 

Op de motorkap en de deuren is drie keer het nummer 33 geklad. Hellen Hendriks, de eigenaresse van de auto, reageert via Facebook woedend op het voorval. ‘Laffe ratten zijn het die dit op onze auto hebben gespoten. Dit heeft niets meer met sport te maken, maar met vandalisme’, schrijft de Mercedes-rijder, die aangeeft dat de auto is beklad met verf. ‘Ik ga zo beelden van camera’s in de buurt opvragen en aangifte doen.’

De bekladding is mogelijk het werk van fans van Max Verstappen. De Nederlandse coureur passeerde zondag in de slotronde van de Grote Prijs van Abu Dhabi de leidende Lewis Hamilton - zijn grote rivaal die voor Mercedes rijdt - en wist daarna een aanval van de Brit te pareren. Verstappen reed als eerste over de finish en pakte zo het kampioenschap.

Hendriks hoopt dat mensen die iets gehoord of gezien hebben, zich bij haar melden. Degene met de gouden tip, die leidt tot de dader, wordt beloond met 1000 euro. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.