Terug

Volg Vandaag Inside

Mercedes-baas Wolff zet wereldtitel uit het hoofd: 'Red Bull gaat iedere race winnen'

Mercedes-baas Wolff zet wereldtitel uit het hoofd: 'Red Bull gaat iedere race winnen'

9 mrt 2023, 00:00

Mercedes-teambaas Toto Wolff ziet het somber in voor dit Formule 1-seizoen. De Oostenrijker is na de eerste Grand Prix ervan overtuigd, dat Red Bull dit seizoen iedere race gaat winnen.

In gesprek met OE24 blikt Wolff terug op het raceweekend in Bahrein. "Het was, gezien mijn sportieve ambities, verschrikkelijk om onze achterstand te zien. Er is één team dat mijlenver weg is. Zij (doelt Wolf op Red Bull) spelen met de concurrentie, hebben niet eens bandenslijtage."

Wolff heeft de wereldtitel voor dit seizoen al uit zijn hoofd gezet. "Niet dit jaar, dat gaat niet lukken. Na de eerste race geloof ik erin dat Red Bull iedere race gaan winnen."

Mercedes

Mercedes domineerde jarenlang de Formule 1, maar het Red Bull-team van Max Verstappen nam de heerschappij vorig jaar over. Bij de eerste race van het seizoen 2023 in Bahrein bleek dat Red Bull opnieuw de snelste auto heeft. De auto's van de Duitse renstal kwamen in de Grote Prijs van Bahrein niet in de buurt van het podium. Lewis Hamilton eindigde als vijfde, George Russell werd zevende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.