Terug

Volg Vandaag Inside

'Mensen zeiden dat ik zo ver mogelijk van Veronica Inside vandaan moest blijven'

'Mensen zeiden dat ik zo ver mogelijk van Veronica Inside vandaan moest blijven'

13 juli 2019, 22:30

De populariteit van scheidsrechter Bas Nijhuis is het afgelopen seizoen flink toegenomen. vertelt de scheidsrechter in een interview met Panorama. Steeds vaker willen voetbalfans met Bas op de foto en dat heeft volgens hem vooral te maken met zijn optredens bij Veronica Inside. "Dat heeft voor een groot deel met mijn tv-optredens te maken, bij onder meer Veronica Inside waar ik me elke keer weer open opstel. Daarom ben ik ook heel blij dat ik bij Derksen en Genee ben gaan zitten."

"Ik weet nog goed dat mensen zeiden dat ik daar zo ver mogelijk vandaan moest blijven. Het zou ons vak alleen maar beschadigen, zo kreeg ik te horen. Maar daar was ik het niet mee eens. Dit is juist een programma waar je als scheidsrechter wel moet zitten. Omdat je hier, met al die kijkers, je juist kan profileren."

"De scheldpartijen zijn niet helemaal verdwenen, maar het is duidelijk wel wat minder geworden. Zeker aan mijn adres. En dat is mooi, al zijn we er natuurlijk nog lang niet."

Bas Nijhuis wordt overal aangesproken op zijn nieuwe vriendin

'Bas Nijhuis werd overal aangesproken op zijn nieuwe vriendin'
2:12
'Bas Nijhuis werd overal aangesproken op zijn nieuwe vriendin'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.