Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis zet Amerikaanse presentator voor schut met reactie op vreugde-uitbarsting

Memphis zet Amerikaanse presentator voor schut met reactie op vreugde-uitbarsting

4 dec 2022, 09:25

Het Nederlands elftal is zaterdag ten koste van de Verenigde Staten doorgestoomd naar de kwartfinale van het WK in Qatar. Na de overwinning had Memphis Depay nog een rekening te vereffenen met Charles Barkley, de Amerikaanse presentator en commentator van de NBA.

Afgelopen dinsdag werd duidelijk dat Team USA het zou opnemen tegen Oranje, nadat de Amerikanen in een directe confrontatie afrekenden met Iran (0-1). Op de Amerikaanse televisie mengde ook basketbal-icoon Barkley zich in de discussie over het voetbalelftal. Eigenlijk zou Oranje niets voorstellen, vertelde hij hoogmoedig.

"Wij komen eraan Nederland. We geven ze een pak slaag. Ik gaaaaaaaaarandeer je: Nederland heeft een probleem", schreeuwde Barkley bij NBA TNT. Voorafgaand aan de wedstrijd gebruikte de KNVB zijn uitspraken als motivatie in een video. "In Louis we trust", schreef de bond daarbij.

Na de 3-1 overwinning op de Verenigde Staten doet ook Memphis nog een duit in het zakje. Hij is de uitspraken van Barkley nog niet vergeten en dat moet de presentator ook weten. In een tweet plaatst hij een foto van de Amerikaan en de eindstand met de tekst: "Lotta bark, no bite" (vrij vertaald: veel blaffen, weinig bijten).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.