Terug

Volg Vandaag Inside

'Memphis wil transfervrij vertrekken door nieuwe concurrentie'

'Memphis wil transfervrij vertrekken door nieuwe concurrentie'

20 feb 2022, 15:10

Barcelona versterkte zich afgelopen maand met Ferrán Torres, Adama Traoré en Pierre-Emerick Aubameyang. Door deze aanvallende impuls heeft spits Memphis Depay er flink wat concurrentie bij. Volgens het Spaanse SPORT is de concurrentie zelfs zo groot dat Memphis zou willen vertrekken uit Barcelona.

In de eerste seizoenshelft wist de oud-PSV'er nog regelmatig uit te blinken, maar na de komst van trainer Xavi en de nieuwe aanvallers zou Memphis vrezen voor zijn plek in de selectie. Volgens SPORT hoopt de Nederlandse aanvaller dat Barça hem transfervrij wil laten gaan. Toen Memphis afgelopen zomer voor de Catalanen koos kon hij naar verluidt bij andere clubs meer geld verdienen, daarom hoopt hij nu op de medewerking van de club.

De Italiaanse grootmachten Juventus en Internazionale zouden interesse hebben in de 28-jarige goaltjesdief. Memphis ligt nog vast tot 2023 in Barcelona. Dit seizoen wist hij 8 keer te scoren in 16 La Liga-duels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.