Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis wil podium op met Nederlandse volkszanger

Memphis wil podium op met Nederlandse volkszanger

12 nov 2020, 18:04

Naast voetballen is Memphis Depay ook al een tijdje druk met het maken van muziek. Op 27 november komt de eerste EP van de Olympique Lyon-speler uit. "Optreden op een festival als Lowlands is wel een van mijn dromen. Ik ben meer dan alleen voetballer", vertelt hij aan mannenblad FHM.

Jaren geleden was het nog niet zo normaal om naast een voetbalcarrière ook een zangcarrière op te bouwen. Nu is de tijd daar wel rijp voor, vindt Depay. "Artiesten zijn ook niet alleen maar artiesten, maar gaan bijvoorbeeld ook acteren. Je ziet dat er veel meer kruisbestuiving ontstaat en er is veel minder gezeik over dan vroeger."

Een concreet doel heeft de rapper zeker. "Als ik kan optreden bij een Lowlands of Rollin Loud Miami, dan ga ik dat doen. Dat zijn dromen", aldus Depay, die ook nog hoopt een keer met Guus Meeuwis het podium te bestijgen. "Hij staat daar elk jaar voor duizenden mensen, dus you never know. Dat zou wel echt gruwelijk zijn. Je moet groot dromen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.