Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis vraagt Franse regering toestemming om voor Oranje te spelen

Memphis vraagt Franse regering toestemming om voor Oranje te spelen

19 mrt 2021, 22:53

Memphis Depay heeft via sociale media toestemming gevraagd aan de regering van Frankrijk om naar Nederland te mogen afreizen om zich bij de selectie van het Nederlands elftal te voegen. Vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus kan dat mogelijk niet.

Spelers uit de profcompetities van Frankrijk mogen niet voor hun land in de WK-kwalificatie spelen, als ze naar een land buiten de Europese Unie moeten. Dat gaat gedeeltelijk op voor de uitwedstrijden van Oranje.

'Franse regering, mag ik alsjeblieft naar mijn nationale team', zegt Memphis. 'Dat zou wel zo fair zijn aangezien u voor het nationale elftal van Frankrijk ook een uitzondering maakt.'

Oranje begint maandag aan de voorbereiding op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Turkije, Letland en Gibraltar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.