Terug

Volg Vandaag Inside

'Memphis toch op weg naar FC Barcelona'

'Memphis toch op weg naar FC Barcelona'

5 okt 2020, 11:12

Memphis Depay lijkt op weg te zijn naar FC Barcelona. De kans dat hij maandag tekent bij de club van trainer Ronald Koeman is aanwezig, zegt technisch directeur Juninho van Olympique Lyon.

Vorige week zei Juninho nog dat Barcelona tot vrijdag de tijd had om Memphis binnen te halen. Zondagavond bevestigde de technisch directeur echter dat de kans tóch aanwezig is dat Memphis maandag tekent bij Barcelona. De aanvaller zelf is al akkoord, maandag zouden de clubs er nog uit moeten komen.

Memphis heeft nog een 1-jarig contract bij Olympique Lyon en moet naar verluidt zo'n 25 miljoen euro kosten. De overeenkomst tussen Lyon en Barcelona lijkt afhankelijk te zijn van een transfer van Dembélé naar Manchester United, waardoor Barca voldoende financiële middelen heeft om Depay te kopen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.