Terug

Volg Vandaag Inside

'Memphis tekent deze week meerjarig contract bij Juventus'

'Memphis tekent deze week meerjarig contract bij Juventus'

16 aug 2022, 13:26

Memphis gaat zo goed als zeker in de Serie A spelen, zo meldt het Spaanse Marca. Volgens de krant gaat de aanvaller een contract tot medio 2024 tekenen bij Juventus.

Het is nog niet zeker of de Italianen een transfersom moeten betalen voor Memphis. Barça wilde eerst graag wat overhouden aan het vertrek van de Oranje-international, maar Memphis en zijn advocaten werken aan een transfervrij vertrek.

De Catalanen zouden inmiddels ook steeds meer neigen naar een transfervrij vertrek van de spits. Memphis werd gratis overgenomen van Lyon en zou nu ook weer gratis vertrekken uit Barcelona. Dit zou voor de topclub betekenen dat ze meer salarisruimte kunnen vrijmaken.

Marca meldt dat de transfer dinsdag al rond zou kunnen zijn, maar verwacht het akkoord later deze week. Ondanks dat Memphis liever bij Barça had willen blijven, vindt hij speeltijd bij Juve op dit moment belangrijker. Ook omdat het WK in Qatar voor de deur staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.