Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis teased nieuwe muziek en videoclip inclusief lijger

Memphis teased nieuwe muziek en videoclip inclusief lijger

11 apr 2020, 21:47

Memphis Depay zit alles behalve stil tijdens de coronacrisis. De Oranje-international deelde vandaag een stukje van zijn nieuwe nummer met bijbehorende videoclip via zijn Instagram. In de clip zien we Memphis op het strand in Dubai, scheuren in peperdure auto's door de woestijn en ontbijten met een lijger.

Memphis haalde eerder nog het nieuws nadat hij poseerde op zijn Instagram met een lijger. Dit kwam hem op veel kritiek te staan en ook dierenactivisten waren niet blij met de actie van Memphis. De sterspeler van Oranje reageerde vervolgens gepikeerd via een live video op Instagram en noemde Nederland een land vol racisten.

Ondanks alle kritiek showt Memphis ook nu weer de lijger in zijn videoclip. De aanvaller van Lyon lijkt zich dus niet heel veel aan te trekken van de kritiek, zelfs nadat dierenvriend Johan ook zo zijn zegje had gedaan. Johan bestempelde de actie van Memphis als dierenmishandeling (check video beneden). Desondanks natuurlijk een prima nummertje van alleskunner Memphis!

VIDEO - teaser videoclip Memphis

VIDEO - Johan ziet foto van Memphis met lijger: 'Ik vind het dierenmishandeling'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.