Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis slaat terug naar Van der Vaart na kritiek op zijn lichaam: 'Als ik hem hoor praten...'

20 mrt 2024, 08:54

Memphis Depay heeft in een interview met De Telegraaf gereageerd op de kritiek die Rafael van der Vaart op hem had. De analist stelde namelijk in de blessureperiode van Memphis, dat de Atlético Madrid-aanvaller snelheid heeft ingeleverd voor zijn ‘geblokte’ lichaam.

Memphis vindt het klinklare onzin: "Ik heb het laagste vetpercentage van de laatste tien jaar. Die spiermassa komt er bij kijken. Maar het is niet zo dat ik in de gym zit met het idee ’ik wil een bodybuilder worden’. Als ik Rafael (van der Vaart, red.) op tv hoor praten, dan denk ik ’jongen’. Oké hij heeft niet zo lang met mij gespeeld. Maar die andere jongens, zoals Wesley (Sneijder, red.) weten mijn kracht. Die weten dat ik fysiek ijzersterk ben en dat ik zo’n power van nature heb."

Volgens Memphis is hij met name in spiermassa aangekomen tijdens zijn blessureperiode. "Dan is het logisch, dat als je geen wedstrijden hebt voor twee, drie maanden, dat dan de spiermassa groeit", vervolgt de 30-jarige aanvaller. "En dan langzamerhand weer afneemt door de cardio als je gaat spelen. Maar als je een hamstringblessure hebt, kun je niet gelijk gaan rennen op het veld."

"Ik probeer te doen wat mijn lichaam vraagt", gaat Memphis verder. "Of het nu voeding is, de voorbereiding op de trainingen, behandelingen. Ik denk dat mensen niet weten wat ik daar allemaal voor doe. Misschien ook doordat ik daar weinig over post en vooral veel over fashion en muziek", aldus de spits.

Noa Vahle sprak Memphis Depay afgelopen maandag over zijn terugkeer bij Oranje, zijn favoriete positie en zijn Instagram-post met Quincy Promes. Bekijk het interview terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.