Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis reageert op criticasters: 'Lijgers zijn niet eens wilde dieren'

Memphis reageert op criticasters: 'Lijgers zijn niet eens wilde dieren'

1 apr 2020, 23:22

Memphis Depay kreeg vanmorgen veel kritiek toen hij met een klein 'leeuwtje' poseerde op zijn Instagram. Het dier bleek geen leeuw te zijn maar een lijger. Memphis reageerde op de krtiek in een live-sessie op zijn Instagram. Ook plaatste hij nog een nieuwe foto met het dier.

'Voor de mensen die de feiten niet kennen, hou gewoon je mond. Lijgers zijn niet eens wilde dieren. Ze worden niet in het wild geboren, maar door mensen gemaakt. Ik denk dat ze niet eens zouden overleven in het wild,' vertelt de spits van Lyon op zijn Instagram.

Een lijger is een mix van een mannetjesleeuw en een vrouwtjestijger. De lijger kan alleen gecreëerd worden door de mens omdat tijgers en leeuwen in het wild niet in het zelfde gebied leven. Ze zijn vooral populair in dierentuinen. De beesten kunnen wel twee keer zo groot worden als tijgers en leeuwen.

VIDEO - Johan over herstel Memphis: 'Bezopen dat iedereen hem pusht'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.