Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis onzeker voor topper tegen Paris Saint-Germain

Memphis onzeker voor topper tegen Paris Saint-Germain

11 dec 2020, 19:02

Olympique Lyon moet het mogelijk zondag in de topper bij Paris Saint-Germain doen zonder Memphis Depay. De spits van Oranje en aanvoerder van de Franse club kampt met een lichte spierblessure. 'We hopen dat het goed komt', zegt trainer Rudi Garcia, wiens ploeg zes van de laatste zeven competitieduels won.

Lyon, dat pas één keer verloor in de Ligue 1 maar ook wel al vijf keer gelijkspeelde, staat na dertien speelrondes 2 punten achter op koploper en titelverdediger PSG. 'Het zit bovenin erg dicht bij elkaar', zegt Garcia. 'We hopen door te gaan met onze goede reeks, maar we moeten een bijna perfecte wedstrijd spelen om PSG te verslaan.'

Depay maakte dit seizoen zes doelpunten in de Franse competitie, één minder dan ploeggenoot Karl Toko Ekambi die vorige week twee keer scoorde tegen Metz (1-3).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.