Terug

Volg Vandaag Inside

‘Memphis na duel met Noorwegen op date met bekende Nederlander’

‘Memphis na duel met Noorwegen op date met bekende Nederlander’

16 nov 2021, 18:30

Memphis Depay probeert zijn tijd in Nederland goed te besteden. De aanvaller, woonachtig in Barcelona, is op dit moment in Nederland vanwege de interlandperiode met Oranje, maar lijkt ook tijd vrij te maken voor de liefde. 

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Juicechannel heeft de aanvaller dinsdagavond namelijk een date gepland staan. De roddelpagina weet te melden dat Memphis, na afloop van het WK-kwalificatieduel met Noorwegen, een drankje gaat doen met influencer Janice Blok. 

‘De geruchten gaan dat Janice Blok aan het daten is met Memphis Depay. Dit melden verschillende bronnen aan ons’, plaatste het showbizzkanaal eind vorige week. Dinsdag gaat het genoemde medium opnieuw in op de geruchten over Memphis en de ex-vriendin van Donny Roelvink. ‘Wij hebben gehoord dat Memphis aan Janice heeft gevraagd om na de wedstrijd van vanavond iets te gaan drinken’, zo klinkt het. 

Echter staat er eerst een belangrijk duel op het programma voor Memphis en zijn teamgenoten. Het Nederlands elftal heeft dinsdag tegen Noorwegen een punt nodig om zich te kwalificeren voor het WK van eind volgend jaar in Qatar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.