Terug

Volg Vandaag Inside

'Memphis vertrekt op Deadline Day naar Premier League'

'Memphis vertrekt op Deadline Day naar Premier League'

1 sep 2022, 16:52

Chelsea gaat zich op korte termijn versterken met Memphis Depay, zo meldt het Spaanse AS. De Londenaren hebben op Deadline Day een bod uitgebracht op de sterke aanvaller.

Depay mag al langere tijd weg bij Barcelona, maar is enkele uren voor het sluiten van de transfermarkt nog altijd speler van de Catalanen. De Oranje-international heeft aan de leiding van Barça aangegeven dat hij graag naar Chelsea wil vertrekken.

Of Barcelona Memphis ook daadwerkelijk laat gaan, is nog maar de vraag. Spits Pierre-Emerick Aubameyang zou namelijk ook dicht bij een overstap naar Chelsea zijn en het lijkt er niet op dat Barça beide aanvallers wil laten vertrekken.

Chelsea hoopt voor het sluiten van de transfermarkt nog een aantal nieuwe spelers aan te trekken. De ploeg van trainer Thomas Tuchel wordt ook in verband gebracht met Eredivisie-uitblinkers Edson Alvarez en Ibrahim Sangaré.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.