Terug

Volg Vandaag Inside

'Memphis keert in winter mogelijk terug in Premier League'

'Memphis keert in winter mogelijk terug in Premier League'

26 sep 2022, 11:46

Memphis Depay kan komende winter terugkeren in de Premier League. FC Barcelona denkt namelijk aan een ruildeal met Liverpool voor Roberto Firmino. Dat meldt Sport.

Een ruilovereenkomst zou geschikt zijn voor zowel spelers als clubs, aangezien Firmino en Memphis volgende zomer voor niets zouden kunnen vertrekken wanneer hun contracten aflopen.

Memphis zag afgelopen zomer nog een transfer mislopen naar Juventus en speelde dit seizoen slechts twee duels voor FC Barcelona. De Oranje-international is momenteel aan het herstellen van een hamstringblessure. Firmino is ook al een tijdje niet meer zeker van een basisplaats onder Liverpool-trainer Jürgen Klopp.

Andy en Dick Advocaat zijn van mening dat Daley Blind en Memphis Depay altijd moeten spelen. Bekijk de uitleg van Andy en Dick terug in de onderstaande video.

Andy en Advocaat zouden Blind en Memphis altijd opstellen in Oranje
3:31
Andy en Advocaat zouden Blind en Memphis altijd opstellen in Oranje



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.