Terug

Volg Vandaag Inside

'Memphis is veruit de beste speler van Oranje, Frenkie levert veel te weinig!'

28 mrt 2024, 09:05

Valentijn Driessen vindt Memphis Depay "veruit de beste speler van het Nederlands Elftal." Dat vertelde hij woensdagavond bij Vandaag Inside.

"Zelfs als hij niet 100% fit is," aldus de chef voetbal van De Telegraaf over Memphis. De aanvaller van Atlético Madrid is ook beter dan Frenkie de Jong, vindt Valentijn: "Frenkie levert veel te weinig. Hij moet meer leveren!"

Johan is het eens met Valentijn: "Memphis kan een bal geweldig afschermen als hij aangespeeld wordt. En Frenkie geeft alleen breedteballetjes en maakt acties over de breedte. Hij komt nooit in het strafschopgebied en scoort nooit. Dat is echt een tekortkoming. Hij is nu op een leeftijd dat hij die acties ook moet maken in het strafschopgebied van de tegenstander, maar daar zie je hem nooit."

Valentijn toonde woensdagavond bij Vandaag Inside zijn favoriete Oranje-opstelling voor het EK van komende zomer. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.