Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis helpt Olympique Lyon op weg naar ruime zege

Memphis helpt Olympique Lyon op weg naar ruime zege

10 feb 2021, 00:34

Olympique Lyon zit bij de laatste 32 clubs in het Franse bekertoernooi, de Coupe de France. De huidige nummer 2 uit de Ligue 1 won dinsdag met 5-1 van Ajaccio, dat één niveau lager speelt en in die competitie de tiende plaats inneemt.

Memphis Depay opende in de 10e minuut de score. Via Islam Slimani en Maxwel Cornet liep Lyon in de eerste helft verder uit. Na de pauze scoorden ook Rayan Cherki en Houssem Aouar (strafschop) nog voor de thuisploeg. Ryad Nouri zorgde in de slotminuut, ook uit een penalty, voor de 5-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.